Ga terug

Paas toast met abrikoos

Deze sneetjes brood met geitenkaas en zoete topping van abrikoos en honing lijken net eieren en zijn daarom een ideaal recept voor bij de paasbrunch dat niet alleen lekker is maar er ook heel leuk uit ziet
4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 minuten
Porties 4 stuks

Ingrediƫnten
  

  • 4 sneetjes brood
  • 125 gram zachte geitenkaas op kamertemperatuur
  • 4 abrikoosjes uit pot of blik
  • 2 eetlepels walnoten grof gehakt
  • Kneep honing
  • Tuinkers om te garneren om te garneren

Instructies
 

  • Rooster het brood lichtjes in een broodrooster of een paar minuten in de oven. Besmeer het brood daarna met geitenkaas.
  • Leg gehalveerde abrikoosjes op de toasts en garneer met de noten, honing en tuinkers. Serveer de toast direct. Lekker voor tijdens de paasbrunch!