Bak de naanbroodjes af in de oven.
Meng het gehakt met de tandoori currypasta, het ei en paneermeel. Kneed het mengsel tot mooie burgers en leg deze zolang afgedekt in de koelkast.
Snijd de mango in kleine blokjes. Hak de rode peper en koriander fijn en meng door de mango, zet de mango salsa apart.
Maak de yoghurtsaus door de Griekse yoghurt, olijfolie, citroensap, peper en zout door elkaar te mengen.
Meng in een kom de peen julienne en de witte kool. Giet de yoghurtdressing over de kool en peen en schep door elkaar, zet in de koelkast.
Verhit een beetje olie of boter in een pan. Bak de kipburgers in circa 10 minuten gaar en mooi bruin.
Snijd de naanbroodjes doormidden. Verdeel wat van de koolsalade op de onderste helft van het naanbroodje. Leg de burger op de koolsalade.
Verdeel de mangosalsa en wat cashewnoten over de burger. Leg de bovenste helft van het naanbroodje erop en smullen maar.