Geniet van een heerlijke klassieke cheeseburger! Ons recept bevat sappige hamburgers met gesmolten cheddar, plakjes tomaat en gebakken rode ui. Perfect voor een gezellige maaltijd of een zomerse barbecue.
Maak eerst de saus door de ingrediƫnten goed door elkaar te mengen.
Snijd de rode ui in dunne ringetjes en bak deze in een pan. Snijd de tomaten en augurk in plakjes.
Verhit een pan met een beetje olie of boter (of verwarm de bbq) en leg de hamburgers hierin of op. Bak de burgers een paar minuten aan een zijde en draai dan om. Leg een plakje cheddarkaas op de burgers en laat deze iets zacht worden.
Snijd de broodjes open (rooster eventueel de binnenzijde lichtjes aan). Verdeel een beetje sla op de onderzijde van de broodjes. Leg hier een plakje cheddarkaas op.
Leg hier de burger met cheddar kaas op en verdeel de plakjes tomaat, augurk en gebakken ui hierover. Top de burger af met de hamburgersaus en dek af met de bovenzijde van het broodje.