Speculoos ijs

Je kunt zelf dit overheerlijke speculoos ijs maken zonder ijsmachine en met maar 4 ingrediënten. In slechts 15 minuten heb jij dit super lekkere ijs al gemaakt, je moet wel nog even geduld hebben tot het bevroren is in de vriezer.
Bereidingstijd 15 minuten
Vriezer 6 uur
Totale tijd 6 uur 15 minuten
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 500 ml slagroom ongeklopt
  • 1 blikje gecondenseerde melk à 397 gr
  • 150 gram speculoos pasta
  • 125 gram speculoos koekjes

Instructies
 

  • Klop de slagroom lobbig met een mixer. Mix de gecondenseerde melk voorzichtig door de slagroom.
  • Mix de speculoos pasta door het slagroommengsel tot alles goed gemengd is. Hak de speculoos koekjes fijn tot kruimels. Roer het grootste deel van de speculooskruimels door het ijsmengsel, houd een klein deel apart voor garnering.
  • Giet het mengsel in een diepvriesbestendige bak en strooi de overgebleven speculooskruimels erover.
  • Zet het ijs minimaal 6 uur in de vriezer om op te stijven. Het liefst een hele nacht.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay

Welkom bij Gordon Ramsay – Geen rommel, alleen topgerechten. Klaar om te koken? Laten we gaan!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept