Lunch wraps

Een lekkere lunch van wraps met avocado, sla en paprika en Parmezaanse kaas om het extra lekker te maken.
Bereidingstijd 25 minuten
Porties 3 stuks

Ingrediënten
  

  • 3 middelgrote wraps
  • 1 avocado
  • 2 stuks gegrilde paprika
  • 3 handjes sla
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 3 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel citroensap
  • snuf peper en zout

Instructies
 

  • Verwarm een koekenpan zonder olie of boter. Leg de wraps hier kort in zodat ze een beetje bruin kleuren.
  • Halveer de avocado, verwijder de schil en pit en prak het vruchtvlees fijn. Voeg het citroensap toe een snuf peper en zout. Neem een wrap en besmeer met een deel van de avocadopuree. Snijd de gegrilde paprika’s in reepjes en verdeel over de wrap.
  • Verdeel er sla over en wat geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Rol de wrap op en ‘plak’ een beetje dicht met avocado. Serveer direct of wikkel in folie en bewaar in de koelkast.
  • Parmezaanse kaas bevat dierlijk stremsel waardoor dit recept niet 100% vegetarisch is. Vervang de kaas voor een oude of gerijpte kaas met vegetarisch stremsel of probeer eens een veganistische kaas
Categorieën: LunchVegetarisch

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay

Welkom bij Gordon Ramsay – Geen rommel, alleen topgerechten. Klaar om te koken? Laten we gaan!

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept